Редуктор кореневих наростів

Точне видалення кореневих наростів

Що таке редуктор кореневих наростів?

В Польщі, в залежності від регіону, редуктор кореневих наростів також називається оглаваркою. Основним завданням оглаварки є обробка нижньої частини колоди, де корені починають розширюватися, утворюючи так звані кореневі нарости. Ці розширені секції є викликом на подальших етапах обробки деревини.

Які переваги використання оглаварки?

Редуктор кореневих наростів знаходить широке застосування в різних аспектах обробки деревини. Ось основні сфери, де він використовується:

Оптимізація процесу різання:
Редуктор кореневих наростів використовується для видалення зайвого матеріалу з колоди, що полегшує подальшу обробку та покращує ефективність процесів різання та обробки. Завдяки цьому можна отримати рівномірний діаметр на всій довжині колоди.

Повне використання сировини:
У багатьох пилорамах кореневі нарости відрізаються і вважаються виробничими відходами. Це помилка, оскільки це повноцінний матеріал, який можна використовувати у виробничих процесах, запобігаючи тим самим марнотратству.

Тривалість інструментів:
Колода без кори подовжує термін служби пил на подальших етапах обробки деревини. З досвіду наших клієнтів, термін служби інструментів збільшується до 100%.

Точність вимірювання діаметра колоди:
У великих деревообробних підприємствах, де проводяться вимірювання сировини, використання редуктора кореневих наростів робить діаметр колоди рівномірним по всій довжині. Це дозволяє отримати більшу точність вимірювання круглої деревини.

 

Додаткові варіанти для індивідуальних рішень:

Редуктор кореневих наростів може бути виготовлений у багатьох версіях, як окремий, автономний пристрій або як елемент виробничої лінії з поперечними та поздовжніми конвеєрами.

Редуктор кореневих наростів JUWAL:

Оглаварка встановлена на масивній сталевій конструкції, з вбудованим фрезером та електродвигуном потужністю 30 або 45 кВт. Вал фрезера, довжиною 800 або 1000 мм (в залежності від довжини та діаметра колоди), оснащений 45 або 60 різальними ножами з високою ударною стійкістю та термостійкістю. Притиск зверху гідравлічно приводиться в дію двома гумовими колесами, які забезпечують центрування та відповідне притискання оброблюваної сировини.

Якщо ви шукаєте надійні та ефективні рішення для обробки деревини, наші редуктори кореневих наростів є чудовим вибором. Запрошуємо вас зв’язатися з нами для отримання додаткової інформації та пропозиції, яка буде адаптована до ваших потреб.

Запрошуємо до контакту. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання.

Компанія Juwal також пропонує ознайомитися з нашим асортиментом машин для корування деревини та гідравлічних пресів для деревини

Якщо шукаєте більше інформації, нижче знаходиться розділ часто задаваних питань.

Часто задавані питання (Q&A)

Термін очікування залежить від поточної виробничої ситуації. Однак слід розраховувати, що це не менше ніж 4 місяці. Всі наші машини виготовляються на замовлення, адаптовані до потреб кожного клієнта. Якщо у вас немає стільки часу, запрошуємо до розділу використаних машин – можливо, там є рішення для вас.

В залежності від переваг клієнта, установку та перший запуск може виконати наша кваліфікована команда. Також існує можливість самостійного монтажу клієнтом – у такому випадку ми надаємо детальну інструкцію, як правильно виконати установку.

Так. Якщо ви хочете побачити оглаварку у клієнта, зв’яжіться з нами, і ми надамо інформацію про найближче виробниче підприємство, де можна побачити працюючий редуктор кореневих наростів.

Так. Стандартний гарантійний термін становить 12 місяців з дня першого запуску на підприємстві клієнта. Однак є можливість продовження гарантії – якщо вас цікавить таке рішення, озвучте його під час розмови з нашим консультантом.

Так! Ми займаємося ремонтом пилорамних машин, таких як редуктори кореневих наростів або корувальні машини. Зацікавлені особи, будь ласка, зв’яжіться з нашими консультантами по електронній пошті або телефону.

Нижче представлена галерея наших реалізацій. Запрошуємо до перегляду фотографій, відео наших робіт і до контакту з нами. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання.